Un fotomodel din Craiova a fost trimis în judecată pentru trafic de...

Un fotomodel din Craiova a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri

404
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Lavinia Neagoe, în vârstă de 31 de ani, din Craiova, a fost reţinută în Bucureşti, pe data de 20 iunie . Tânăra este acuzată de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc

 Lavinia Neagoe a intrat în afacerea cu droguri alături de unul dintre cei mai de temuţi traficanţi din Bucureşti. Mayan-Na Djihlah, în vârstă de 22 de ani, zis şi „Gila“, avea legături cu traficanţi din Spania şi Olanda. Racola tineri pe care îi obliga să transporte cocaină în stomac.

Lavinia Neagoe, fost fotomodel, avea sarcina de a căuta tineri dispuşi să aducă cocaină din Spania sau Olanda. Craioveanca şi „Gila“ au discutat la telefon toate detaliile afacerii, iar astfel procurorii DIICOT au reuşit să pună mâna pe ei.

Fotomodelul a fost trimis în judecată pentru săvîrşirea infracţiunii de de trafic de droguri de mare risc.

Avea casa plină de droguri

Lavinia Neagoe s-a mutat din Craiova în Bucureşti de ani buni. În apartamentul din Capitală, într-una din camere, a fost găsită o cutie în care se aflau 1.622 de pastile deEcstasy. Tânăra a declarat că drogurile erau pentru consum propriu.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.