„Noroc” într-o zi de marţi

„Noroc” într-o zi de marţi

241
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Marţi, 14.08.2012, la ora 17.30, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Zorilor din comuna Ciupercenii Noi a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane, iar conducătorii auto implicaţi au părăsit locul evenimentului fără încuviinţarea organelor judiciare.

Poliţiştii ajunşi  în zona respectivă au stabilit, în urma cercetărilor faptul că P.IONUŢ, de 19 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul condus de C.IULIAN, 29 de ani, din comună, care circula în aceeaşi direcţie de mers, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui I.GIGEL, 21 ani, din Ciupercenii Noi, pasager pe locul dreapta faţă în primul autoturism, ulterior aceştia părăsind locul accidentului fiind depistaţi la scurt timp de către poliţişti.

Astfel, P.IONUŢ a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar lui C.IULIAN i-a rezultat o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele celor doi au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului, în sarcina lui P.IONUŢ fiind reţinută şi infracţiunea de vătămare corporală din culpă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.