Oficialii cluburilor, la masa negocierilor cu televiziunile

Oficialii cluburilor, la masa negocierilor cu televiziunile

498
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O comisie alcătuită din şase oficiali ai cluburilor de Liga a II-a, printre care preşedintele grupării FC Olt Slatina, Gheorghe Constantin, reprezentant în CEx, va negocia cu televiziunile interesate să transmită meciurile din eşalonul secund. Tratativele vor avea loc, joi, la sediul FRF. Interesul majorităţii este negocierea ca un tot unitar, ci nu înţelegeri individuale, aşa cum s-a procedat în sezonul precedent.

 

„Au existat voci care susţineau că vor să negocieze separat, mai ales că unii, anul trecut, au obţinut peste media cluburilor, dar rămâne de văzut cum vor decurge negocierile. Dacă la ora aceasta era LPF 2, cu toate drepturile, se putea discuta altfel. Interesul nostru este să obţinem cât mai mult. Vor participa toate televiziunile interesate, atât timp cât există concurenţă, creşte preţul. Mâine (nr.red. azi) vor fi puse pe masă toate variantele şi vom vedea la ce consens se va ajunge”, a declarat reprezentantul cluburilor din eşalonul secund în CEx al FRF, Gheorghe Constantin.

Suma vehiculată pe care ar putea să o încaseze fiecare club în parte se ridică undeva la 40.000 de euro. Oficialii care vor participa la negocieri sunt Auraş Braşoveanu (ca fondator al LPF 2), Mugur Porumbacu şi Cristi Tănase (din seria I), Cătălin Barbu (din seria a II-a), Cornel Şfaiţer şi Gheorghe Constantin (ca reprezentanţi ai cluburilor de Liga a II-a în Comitetul Executiv al FRF).



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.