Intervenţii pentru salvare

Intervenţii pentru salvare

266
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pompierii de la Garda Balş au intervenit ieri, 15 august, ora 13.09, în comuna Vulpeni, strada Ecaterina Teodoroiu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa Elenei I. şi care s-a propagat şi la gospodăria vecină, proprietatea Irinei B.
Ajunşi la locul solicitării cu două autospeciale pentru lucru cu apă şi spumă, militarii au găsit în flăcări anexele din gospodăria Elenei I. şi furajele, gardul din lemn şi acoperişul unei anexe din gospodăria aflată în imediata apropiere. Intervenţia a fost îngreunată de lipsa din zonă a surselor de alimentare cu apă, salvatorii fiind nevoiţi să alimenteze autospecialele de la mai bine de trei kilometri. Cu toate eforturile pompierilor care au acţionat peste şase ore pentru izolarea şi lichidarea incendiului, au ars anexe din gospodăria Elenei I. pe o suprafaţă de aproximativ 120 mp, 6 tone de furaje, circa 3 tone lemne de foc, 25 tone cereale şi obiectele care se aflau în interiorul anexelor. Din gospodăria femeii la care s-a propagat incendiul au ars o anexă în proporţie de 70 %, 1 tonă de furaje şi gard din lemn pe circa 5 ml. Cauza probabilă a incendiului este focul deschis în spaţii deschise şi lăsat nesupravegheat de Elena I.
Apoi, în această dimineaţă, la ora 03.48, echipajul de prim ajutor din cadrul SMURD Caracal şi o ambulanţă a SJA au intervenit pe DJ 542, între localităţile Caracal şi Redea, pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor unui accident rutier. Paramedicii au monitorizat din punct de vedere medical şi transportat la Spitalul Caracal una dintre cele două victime rezultate în urma accidentului, Ionuţ P., de 25 de ani, pasager al autoturismului Fiat, înmatriculat în Marea Britanie, găsit de aceştia conştient, cu o plagă de circa 3 cm la cap, excoriaţii în zona abdominală şi halenă alcoolică. Cea de-a doua victimă, tot de sex masculin, a fost transportată de ambulanţa SJA, conştientă, tot la Spitalul din Caracal.    
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.