Un alt tâlhar a ajuns după gratii

Un alt tâlhar a ajuns după gratii

309
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Urmare la evenimentul prezentat în Buletinul de presă din data de 16.08.2012 privind furtul comis în dauna părţii vătămate C.MARIN, vă comunicăm faptul că în urma cercetărilor şi a analizării probatoriului de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Băileşti procurorul de caz a dispus schimbarea încadrării juridice în infracţiunea de tâlhărie.
Astfel, în dimineaţa zilei de ieri, în baza probatoriului administrat organele de urmărire penală au dispus reţinerea pe bază de ordonanţă pe o durată de 24 de ore a învinuitului B.ARUN şi în aceeaşi zi, unitatea de Parchet a formulat propunere de arestare preventivă pe numele acestuia, propunere însuşită de instanţa de judecată care a dispus arestarea preventivă a învinuitului pe o perioadă de 29 zile.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii doljeni în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a învinuitului.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.