Isu dolj: opt incendii de vegetatie uscata

Isu dolj: opt incendii de vegetatie uscata

231
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Opt incendii de vegetaţie uscată pe o suprafaţă totală de aproximativ 65 hectare de vegetaţie uscată şi aproximativ 8 hectare culturi de porumb au fost distruse de flăcări în ultimele 24 de ore, în localităţile Băileşti, Segarcea, Craiova (zona Cernele), Sopot, Golenţi, Ianca, Galicea Mare şiCerăt.
Cauza probabilă de incendiu fiind focul deschis în spaţii deschise lăsat nesupravegheat şi un rest de ţigară aprins aruncat la întâmplare de către persoane necunoscute.

Secţia Pompieri Băileşti a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa numitului Cornel M., din com. Galicea Mare.
Ajuns la faţa locului, echipajul de pompieri a constatat că incendiul se manifesta la mobilierul dintr-o cameră a locuinţei, cu posibilitatea de propagare la întreaga locuinţă.
Din cauza acţiunii intenţionate a proprietarului au ars un pat, o masă şi 2 scaune dintr-o cameră a locuinţei.

În ultimele 24 de ore, Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină la 11 intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă după cum urmează:

  • Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (SMURD) – 3 intervenţii.
  • Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – 1 intervenţie.
  • Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) – 1 intervenţie.
  • Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 4 intervenţii.
  • Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 1 intervenţie.
  • Garda Pompieri Bechet (E.P.A.) – 1 intervenţie.


Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.