Discuţii între administratori şi reprezentanţii CA

Discuţii între administratori şi reprezentanţii CA

664
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Compania de Apă Oltenia a început să discute cu administratorii Asociaţiilor de Proprietari care au datorii mari. Rezultatul: două asociaţii au apă rece până luni, când trebuie să achite o parte din datorii.

În urma discuțiilor purtate între conducerea Companiei de Apă Oltenia și administratorul Asociației de Proprietari Nr. 21 Putnei, precum și a angajamentului că se va prezenta în data de 20.08.2012 cu suma de 15.000 lei la companie și cu o propunere de angajament în vederea achitării debitului înregistrat, se amână sistarea serviciului de alimentare cu apă la această asociație până pe data de 21.08.2012. În cazul în care nu se va respecta angajamentul luat la sediul companiei , pe 21 august se va sista serviciul de alimentare cu apă.

De asememea, în data de 17.08.2012 s-au prezentat la sediul Companie de Apă oltenia președintele și administratorul asociației de proprietari 158 Craiovița Nouă și au achitat suma de 3000 lei numerar și 3000 lei prin cont, ceea ce reprezintă mai mult decât echivalentul unei luni de consum. Pentru restul debitului până la acoperirea sumei restante s-a încheiat graficul de eșalonare atașat. Ca urmare a acestei înțelegeri, a fost reluată alimentarea cu apă la cele 4 scări de bloc ale asociației.
În cazul nerespectării acestui grafic de eșalonare se va trece din nou la sistarea serviciului.

Sursa: lupamea.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    318

    Nu cred ca o sa se tina de cuvant cu plata …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.