18 echipe vor lua startul pe 25-26 august în Liga a IV-a

18 echipe vor lua startul pe 25-26 august în Liga a IV-a

419
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Adunarea Generală din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Olt a avut loc duminică, la Şcoala „Eugen Ionescu” din Slatina. În cadrul acestei şedinţe s-a stabilit ca startul noului sezon la nivelul Ligii a IV-a să se dea sâmbătă- duminică, 25-26 august, urmând ca meciurile din Liga a V-a să înceapă pe 2 septembrie.

Patru echipe – Inter Markus Slatina – o grupare nou înfiinţată, AS Milcov, FC Olt Scorniceşti şi Internaţional Brebeni îşi dispută meciurile din organizare proprie sâmbăta, celelalte urmând să joace pe teren propriu duminica.

În acest sezon nu s-au mai înscris în Liga a IV-a Petrolul Potcoava, Recolta Bălteni şi Ştiinţa Dăneasa, formaţii ce vor evolua la nivelul eşalonului al cincilea. Ştiinţa Drăgăneşti îşi continuă parcursul în Liga a IV-a, iar surse susţin că la echipă s-a întors finanţatorul Gheorghe Anghel (zis Felix Bercea).

Adrian Turlea, ales în Biroul Executiv

La Adunarea Generală a AJF Olt au fost aleşi în Biroul Executiv şi reprezentanţii celor două eşaloane fotbalistice din judeţ. Antrenorul echipei Avântul Coteana, Adrian Turlea, a fost ales responsabil pentru Liga a IV-a, iar Marian Berbecaru de la Vasile Ban Cungrea reprezentant pentru Liga a V-a în Biroul Executiv.

 

Programul etapei I:

Inter Slatina     – Olimpia Rotunda  – sâmbătă, 25 august
Voinţa Băbiciu     – Viitorul Grădinile     – duminică, 26 august
AS Milcov     – Recolta Stoicăneşti     – sâmbătă, 25 august
FC Olt Scorniceşti     – Gloria Deveselu     – sâmbătă, 25 august
Inter Brebeni     – Vedea Văleni     – sâmbătă, 25 august
FC Balş     – Avântul Coteana     – duminică, 26 august
Gloria Vişina     – Oltul Drăgăneşti     – duminică, 26 august
Recolta Urzica     – AS Iancu Jianu     – duminică, 26 august
Viitorul Rusăneşti     – Unirea Turia     – duminică, 26 august



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.