Accidente de circulaţie

Accidente de circulaţie

310
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

La data de 17.08.2012, în jurul orei 14.30, în Craiova, pe strada Bucura, F.CONSTANTIN, 30 de ani, din comuna Obârşia de Câmp, judeţul Mehedinţi în timp ce conducea un autoturism, proprietate personală, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu mopedul condus în aceeaşi direcţie de B.L, 17 ani, din localitate.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală uşoară a tânărului de 17 ani, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

  •  

 

La aceeaşi dată, ora 22.00, în comuna Bucovăţ, pe D.J. 552, Ş.CĂTĂLIN, 19 ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers spre stânga, a trecut peste marcajul continuu şi a intrat în coliziune cu mopedul condus de N.MARIN, 23 de ani, din comuna Vârvoru de Jos, care efectua depăşirea neregulamentară a autoturismului.

Astfel, a rezultat rănirea  uşoară a lui N.MARIN care a fost condus la unitatea medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Lui Ş.CĂTĂLIN i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

Ieri, 18.08.2012, ora 13:30, în Craiova, pe B-dul Decebal, A.MOUSTAFA, 48 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism ajuns la intersecţia semaforizată situată pe strada  Gârleşti a pătruns la culoarea roşu a semaforului electric şi a accidentat-o uşor pe V.DUMITRA, 64 ani, din aceeaşi localitate, care traversa regulamentar strada la culoarea verde a semaforului electric pentru pietoni aflat în funcţiune.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

  •  

 

În aceeaşi zi, în jurul orei 18:30, pe DJ 606 E, în comuna Brabova, Ş.ADRIAN, 35 ani, din comuna Işalniţa, judeţul Dolj în timp ce conducea un autoturism într-o curbă la dreapta a intrat în coliziune cu un vehicul cu tracţiune animală condus pe contrasens din sens opus de minorul G.E., 11 ani, din comuna localitate. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă (a căruţaşului şi rănirea uşoară  a minorilor G.F., 10 ani şi B.D., 9 ani, ocupanţi în căruţă.

Şi în acest caz poliţiştii ajunşi la faţa locului au întocmit dosar de cercetare penală conducătorului auto pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care a avut loc evenimentul rutieri.

 

 

 

Aseară, la ora 21:15, în Filiaşi, pe strada Tudor  Vladimirescu, A.DANIEL, de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism a efectuat manevra de depăşire a unui autoturism staţionat l-a accidentat grav pe N.IONEL, 67 de ani, din comuna Braloştiţa, Dolj, care căzuse cu bicicleta pe carosabil pe sensul opus, fiind în stare de ebrietate.

 

 

În aceeaşi zi, ora 19:30, pe D.J. 561 F, în comuna Lipovu, G.IULIAN, 33 de ani, din localitate, în timp ce conducea o motocicletă pe fondul neatenţiei şi a lipsei de experienţă în conducere într-o curbă la dreapta a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat, accidentându-se uşor.

Din verificările poliţiştilor ajunşi la faţa locului a rezultat faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     08-07-2010
    Locatie
     Around The GLOB
    Mesaje
    41

    Ce poți să spui niste neatenți.. parcă au luat permisul cu, Tanța femeia de serviciu din gara CFR..
    Chiar acum câteva zile era să dea peste mine unu pe trecerea de pietoni.. chiar avea o ditamai lămâia în geam.. mașină modificată.. un „rege”

    O tara ce nu-si cunoaste trecutul este ca un copil care nu-si cunoaste parintii.
  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    317

    Postul asta, parca ar fi stirile de la ora 5 …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.