Accidente de circulaţie

Accidente de circulaţie

272
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, 19.08.2012, în jurul orei 15.15, în oraşul Dăbuleni, N.GABRIEL, 18 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism a frânat brusc, moment în care autoturismul a derapat spre stânga, accidentând uşor pe G.LAVINIA, 18 ani, si P.MARIANA, 20 ani, ambele din oraşul Dăbuleni, care se aflau pe o bancă.

În noaptea de 19/20.08.2012, în jurul ore 01.00, pe DN 56A, în comuna Cetate, B.PAUL, 20 ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Dr. Tr. Severin către Maglavit , într-o curbă la stânga a efectuat manevra de depăşire, în zona interzisă, a autoturismului condus în aceiaşi direcţie de mers de către G.BOGDA, 19 ani, din comuna Cetate, autoturism pe care l-a acroşat, iar după impact ambele au părăsit partea carosabilă.
Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto B.PAUL şi a lui G.D., 17 ani, pasager în acelaşi autoturism.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.