Fiul unui interlop din Craiova a cerut să fie eliberat provizoriu...

Fiul unui interlop din Craiova a cerut să fie eliberat provizoriu pe cauţiune

403
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Cosmin Pîru zis şi „Coco“ a fost arestat pe data de 5 iulie alături de alte opt persoane în urma unor percheziţii domiciliare. În locuinţa tânărului pe masa din sufragerie a fost găsită o mare cantitate de etnobotanice.

 

Fiul interlopului Caiac vrea să fie eliberat pe cauţiune provizorie. Magistraţii Curţii de Apel din Craiova vor da astăzi un verdict. Cosmin Pîrvu zis şi „Coco“ era şeful reţelei. Alături de el au mai fost arestaţi şi  Andrei Dincă, de 18 ani, Dragoş Dorobanţu zis „Pif”, de 24 de ani, Radu Mîrşan, zis „Duki” de 23 de ani, Cristian Dumitru zis „Dinamo” de 22 de ani, Ştefăniţă Marta zis „Oaie”, de 20 de ani, Mădălin Curteanu zis „Hazard”, de 25 de ani, Ionuţ Cioroianu, de 20 de ani şi Adrian Caitanovici de 21 de ani.

Membrii grupului infracţional sunt acuzaţi de săvîrşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive în variantă agravantă, mai exact, potrivit art. 18 din legea 194/2011, dacă efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive a avut ca urmare vătămarea uneia sau mai multor persoane care necesită pentru vindecare îngrijiri medicale.

Andrei Vasilescu



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    320

    Si uite asa se cheltuie in van banul public …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.