Termoficarea, din nou fără director şi fără bani

Termoficarea, din nou fără director şi fără bani

364
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

S-a stins visul de reînvârtoşare a Termoficării din Craiova. Directorul general al regiei, Cristian Popescu, instalat cu surle şi interviuri pentru a scoate regia din noroi, a anunţat luni, în şedinţa Consiliului de Administraţie, că de la 1 septembrie părăseşte corabia. Ca atare, toate proiectele de revitalizare a unităţii, utopie, după cum am scirs, au eşuat, nemaifiind prezentate spre susţinere în şedinţa de astăzi a CA.

Deşi în regie se făcuseră deja listele de disponibilizări, iar departamentul tehnic lucra la un nou program de furnizare a apei calde, potrivit căruia craiovenii ar fi primit apă caldă patru ore – patru ore şi jumătate pe zi. Lucru care nu e exclus să se întâmple, indiferent cine va rămâne la cârma Termoficării după 1 septembrie, după cum susţin specialişti din regie. Până una-alta, varianta modificării organigramei, în sensul resatrângerii de posturi, a căzut fără un aviz CA şi, mai apoi, fără o aprobare a Consiliului Local Municipal. A rămas doar umbra scandalului din ultimele zile, pe marginea listelor de concedieri făcute fără nici o noimă şi pe care nu le mai recunoaşte acum nimeni. Şi datoriile de peste 2.000 de miliarde de lei vechi ale Termoficării. Şi faptul că agentul termic de la Complexul Energetic Craiova, materia primă pentru apa caldă şi căldura de la iarnă a peste 70% dintre locuinţele racordate la sistemul centralizat, nu este tăiat decât graţie unor insistenţe la “pilă”.

Nouapresa



3 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     27-06-2006
    Mesaje
    601

    Pai Solomon era prost si Olga desteapta.

    !!!Best option!!!
  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     16-05-2009
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    180

    mare desteapta
    pui tu director la spitalul de pneumunofiziologie si boli infectioase un medic stomatolog numai ca este sotia parlamentarului manda”

  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    323

    Altu care a vazut ca nu e asa usor … o sa il regretati pe aurica, ca si mine dar macar eu nu am votat-o pe asta

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.