CS Apă nu va mai evolua la Balş. Nou-promovata, sortită desfiinţării

CS Apă nu va mai evolua la Balş. Nou-promovata, sortită desfiinţării

534
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Stadionul „Parc” a fost reabilitat, echipa a susţinut un stagiu de pregătire la Horezu, însă calculele legate de buget au dat peste cap planul autorităţilor de la Balş de a mai susţine financiar nou-promovata, CS Apă Craiova.

 

„ FRF a făcut în aşa fel repartizarea în serii, încât să nu poţi continua. Cheltuielile legate de deplasari sunt foarte mari, am făcut calculele, nu putem continua. SMR Balş a trimis pe toată lumea acasă, ceilalţi sponsori nu acoperă cheltuielile, iar înţelegerea era ca cei de la Craiova să vină cu o sumă, dar nu au. În aceste condiţii nu putem continua, luna asta aveam nevoi de 400 de milioane, luna viitoare de 600, însemna să jucăm o etapă, două, iar după aceea să ne retragem. Ne pare rău, am făcut investiţii la stadion, vom continua cu FC Balş în Liga a IV-a. CS Apă probabil se va desfiinţa, noi am fost singurii care le-am întins o mână de ajutor”, a declarat Ion Aldea, cel care trebuia să deţină o funcţie în cadrul clubului.

 

Naicu: „ Soarta echipei rămâne în aer, nu mi se pare normal ceea ce s-a întîmplat”

 

Antrenorul grupării CS Apă Craiova, Victor Naicu, s-a arătat dezamăgit de situaţia în care se află echipa, înainte cu mai puţin de două săptămâni până la startul sezonului.

 

„ Soarta echipei rămâne în aer. Am avut încredere în oamenii de la Balş că plecăm la un drum împreună, iar acum ne-au anunţat că nu ne pot susţine. Probabil echipa se va desfiinţa, noi mai sperăm că se va întâmpla ceva. Sincer, nu am fost la discuţii, nu ştiam că noi trebuie să avem o cotă parte la buget, dar dacă aveam bani, nu mai veneam la Balş, rămâneam la Craiova. Mă gândesc că oamenii şi-au făcut nişte calcule de la început, ştiau la ce se înhamă, iar acum ne-au spus că vor în Liga a IV-a. Ne-au ţinut încurcaţi două luni, nu mi se pare normal. Am făcut o echipă bună, am demonstrat în amicale, venise Şoavă, Istinie, sunt surprins că o muncă de doi ani se strică într-o oră. Noi aşteptăm, poate găsim susţinere de acum încolo din partea celor din Craiova”, a declarat antrenorul celor de la CS Apă, Victor Naicu.

 

Gruparea nou-promovată în Liga a III-a îşi va continua antrenamentele pe terenul de la Işalniţa, în speranţa ca se va găsi cineva care să ajute echipa să rămână pe scena fotbalului din eşalonul al treilea.
 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.