Accidente de circulaţie

Accidente de circulaţie

322
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, ora 13.05, în Craiova, pe b-dul Tineretului, la intersecţia cu b-dul Nicolae Titulescu, L.MARIN, 65 de ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, nu a respectat semnificaţia indicatorului „OPRIRE” şi nu a acordat prioritate de trecere autoutilitarei condus de C.CONSTANTIN, 35 de ani, din Craiova, intrând în coliziune cu aceasta. Din accident, a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi conducători auto, care nu au rămas internaţi în spital.

Pe numele bărbatului de 65 de ani s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

Ieri după amiază, în jurul orei 17.00, în comuna Castranova, sat Puţuri, pe strada Deleni, C.CLAUDIU, 25 de ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de întoarcere şi a intrat în coliziune cu un moped neînregistrat, condus de B.F., de 11 ani, din aceeaşi localitate. Din accident, a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorei, iar pe numele tânărului s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.