Şase candidaţi au rămas pentru postul de consilier al lui Vâlcov

Şase candidaţi au rămas pentru postul de consilier al lui Vâlcov

336
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Zeci de slătineni au văzut ca fiind o oportunitate concursul pentru ocuparea postului de consilier al lui Darius Vâlcov, primarul municipiului. Astfel, 42 de candidaţi au participat la interviul organizat, pe 14 august, la Primăria Slatina. De intervievarea candidaţilor s-a ocupat viceprimarul Prina şi fostul prefect Leonid Moisiu, directorul departamentului de Resurse Umane din cadrul primăriei. Comisia a ales şase oameni care au intrat în finala pentru ocuparea acestui post.

 

„N-am ajuns la finală încă, mai durează puţin. Din 42 de candidaţi au rămas şase. Săptămâna viitoare vom relua discuţia cu ei. Va fi şi domnul primar, care se va implica mai activ în discuţii şi în selectarea noului său consilier”, a declarat viceprimarul Minel Prina.

Finaliştii au primit şi o „temă” până la următoarea încercare de a intra în administraţia publică. Ei trebuie să realizeze câte două proiecte pentru dezvoltarea Slatinei. Finala pentru postul de consilier al primarului se va desfăşura săptămâna viitoare. Minel Prina a reamintit că majoritatea oamenilor care au ocupat acest post şi-au continuat carierele în administraţia publică.

 

„Depinde de om foarte mult cât va avansa în ierarhia Primăriei Slatina. Avem destule exemple de foşti consilieri ai primarului care au ajuns foarte bine”, a spus Prina.

 

Viceprimarul Slatinei a vorbit şi despre candidatul ideal pentru postul de consilier al primarului, dar şi despre atribuţiile pe care noul angajat al municipalităţii le va avea.

 

„Este un post extrem de important pentru că, la un moment dat sau chiar de la început, trebuie să vină cu sfaturi, cu idei, cu propuneri. Acest consilier reprezintă, deci, o parte foarte importantă în cadrul unei instituţii publice şi de aceea dorim o persoană foarte capabilă”, a declarat Minel Prina.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.