Sicriul cu trupul comandorului Aurelian Cojocaru, depus la Capela Sf. Nicolae

Sicriul cu trupul comandorului Aurelian Cojocaru, depus la Capela Sf. Nicolae

542
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Sicriul cu trupul comandorului Aurelian Cojocaru a fost depus, vineri după amiază, la capela Sfântul Nicolae, de lângă cimaitirul Ungureni.  La căpătâiul pilotului au sosit deja primii craioveni care i-au adus primele omagii.

Soţia comandorului Aurelian Cojocaru, colega noastră de breaslă Andrada, a vorbit despre cumplitele clipe pe care le-a trăit ieri.

“Terminasem Matinalul şi am fost trimisă să fac ştire cu un avion prăbuşit la Aeroport. M-am gândit câteva clipe că ar putea fi vorba despre soţul meu dar m+am rugat să nu fie aşa. Nici când l+am văzut nu am crezut, şi nici acum nu cred. Să fi soţie de pilot de încercări este foarte greu, pentru că de multe ori avionul trece în prim plan înaintea familiei. Poate pentru un puştan, un tânăr, este frumos să visezi, mai puţin pentru familia unui pilot de încercări”, ne-a spus Andrada Cojocaru.


Reamintim că pilotul Aurelian Cojocaru, comandor la Centrul de Încercări şi Zbor Craiova, şi-a pierdut viaţa ieri, într-un tragic accident de aviaţie.

Pe această cale, transmitem încă odată colegei noastre condoleanţe! Dumnezeu să îl odihnească!

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.