O bătrână de 100 de ani a primit cadouri de la autorităţi

O bătrână de 100 de ani a primit cadouri de la autorităţi

272
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Maria Mateiţă va împlini 100 de ani şi a fost felicitată de reprezentanţii Primăriei Municipilul Craiova. Bătrâna a ajuns la această vârstă cu toate că a avut mai multe probleme în viaţă.

 Maria Mateiţă va împlini 100 de ani duminică, iar astăzi a primit un mic cadou din partea reprezentanşilor Primăriei Craiova. Viceprimarul Florentin Tudor a adus un buchet de flori, un tort şi suma de 1000 de lei. „Vă urez multă sănătate, să aveţi putere să treceţi peste problemele pe care le aveţi. Este o onoare pentru mine să vă pot spune La mulţi ani. Vă asigur că sunteţi foarte importanţi pentru noi toţi craiovenii”, a declarat viceprimarul Florentin Tudor. La eveniment au fost prezenţi fiul bătrânei, nora, cei doi nepoţi şi cei trei strănepoţi, care i-au urat un sincer La Mulţi ani.”Am a avut probleme mari în viaţă. Mama a rămas orfană la 3 ani, părinţii i-au fost ucişi în pădure, când adunau lemne. La 11 ani a plecat în Craiova cu o verişoară de-a ei şi au început să lucreze la restaurantul Minerva. Toată viaţa a lucart în alimentaţie. De 39 de ani este văduvă, nu s-a recăsătorit, a avut grija de mine şi a muncit din greu. Îi urez să fie sănătoasă, să ne întâlnim şi la anul să bem un pahar de şampanie”, a declarat Virgil Mateiţă. Nora bătrânei a învăţat numai lucruri bune de la Maria „M-a învăţat cum să trăiesc, cum să accept viaţa aceasta, să fiu bună. Mama toată viaţa a muncit şi a avut o viaţă echilibrată. A mâncat ce a trebuit, nu a fumat, nu a băut, a ţinut posturile şi mânca multe legume”, a spus Elena Geampalia.

Toată familia a fost mulţumită de vizita reprezentanţilor primăriei şi le-au mulţumit pentru gestul făcut.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.