Soţia comandorului mort a fost trimisă de şefi la accident ca jurnalist

Soţia comandorului mort a fost trimisă de şefi la accident ca jurnalist

275
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 Andrada Cojocaru, soţia pilotului mort, a povestit astăzi că şeful ei a sunat-o şi a trimis-o pe teren să facă un reportaj despre accidental aviatic de la Craiova.

 Soţia comandorului a sperat până în ultima clipă că nu este vorba despre soţul ei. Andrada Cojocarul a spus, cu lacrimi în ochi, că este absolut convinsă că Relu nu s-a catapultat pentru a evita casele din zonă. „Soţul meu mi-a spus despre avionul cu care s-a prăbuşit că deşi era fabricat de mulţi ani, era o minunăţie. Pot să spun doar că dacă avea de ales ca aeronava să cadă peste casă sau să moară el, cu siguranţă ar fi ales varianta a doua, adică să îşi sacrifice viaţa“, a spus soţia comandorului.

Fiul pilotului mort în accidental aviatic a spus că vrea să urmeze aceaşi cale ca şi tatăl lui. „Vreau să mă fac pilot“, a declarat băiatul.

Comandorul Aurelian Cojocaru, în vârstă de 49 de ani, şi-a pierdut ieri viaţa într-un teribil accident aviatic. Pilotul a lovit un stâlp de beton de patru metri, după care s-a prăbuşit, iar aeronava a luat foc.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.