Ţărăniştii cer CL Craiova titlu de cetăţean de onoare pentru comandorul Cojocaru

Ţărăniştii cer CL Craiova titlu de cetăţean de onoare pentru comandorul Cojocaru

256
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Ţărăniştii solicită Consiliului Local ca în următoarea şedinţă care va avea loc la mijlocul săptămânii următoare să propună acordarea titlului de cetăţean de onoare “post-mortem” comandorului Aurelian Cojocaru. Solicitarea a fost făcută vineri, în cadrul şedinţei de alegeri a organizaţiei municipale Craiova.
După ce a fost reales, cu un număr de 78 de voturi din totalul de 80 exprimate, Gheorghe Duduială a solicitat Consiliului Local Craiova să ia în calcul acordarea titlului de cetăţean de onoare comandorului Aurelian Cojocaru, pilot decedat în accidentul aviatic petrecut la Craiova.
“L-am cunoscut pe Relu Cojocaru, era un om extraordinar. Dacă până acum s-au acordat titluri inclusiv primarilor comunişti ai Craiovei, nu văd de ce să nu onorăm un erou al nostru cu distincţia de cetăţean de onoare”, a declarat Duduială.
Preşedintele PNŢCD Craiova susţine că va iniţia chiar şi un procedeu de strângere de semnături, dacă este nevoie, pentru a ajuta municipalitatea.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.