Degajare cal şi căruţă din apă

Degajare cal şi căruţă din apă

233
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Militarii Detaşamentului Slatin au intervenit  vineri, 24 august, ora 19.46, în localitatea Salcia, pentru degajarea cadavrului unui cal înecat întru-un canal adiacent râului Olt, cu tot cu căruţa.

La locul solicitării s-au deplasat o autospecială pentru lucru cu apă şi spumă, dotată cu cabestan, un autocaminon şi o barcă penumatică, împreună cu membrii echipei de căutare salvare. Cu ajutorul bărcii pneumatice şi a accesoriilor din dotare, salvatorii au reuşit să lege cablul de tracţiune al cabestanului, de căruţa care se afla în apă, la circa şase metri de mal şi la o adâncime de aproximativ trei metri şi să aducă la mal cadavrul calului şi căruţa. Din spusele proprietarului, un bărbat de 68 de ani, din Slacia, acesta mergea cu calul pe malul apei şi la un moment dat animalul s-a speriat şi a intrat în apa care la mai putin de un metru de mal avea o adâncime de circa doi metri



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.