Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

346
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În ziua de 24.08.2012, ora 16.43, lucrătorii Poliţiei Municipiului Băileşti l-au identificat pe P.MARIUS, 25 de ani, din Băileşti, care a condus autoturismul proprietate personală sub influenţa băuturilor alcoolice.

P.MARIUS a fost  testat cu aparatul alcooltest  care a indicat o valoare de 0,89 mg/l alcool pur in aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Băileşti unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

 

În noaptea de 24/25.08.2012, ora 01.05, o echipă de siguranţă publică formată din poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Breasta, l-au depistat pe J.DUMITRU, 67 de ani, din Craiova, care a condus o autoutilitară pe DJ 606, în comuna Sopot, sat Beloţ, având o concentraţie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

  •  

 

În noaptea de 24/25.05.2012, în jurul orei 02.15, o echipă de siguranţă publică formată din poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie, aflându-se în serviciul de patrulare pe strada George Enescu, au oprit pentru control autoturismul condus de V.CRISTIAN, 29 de ani, din comuna Radovan, Dolj.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că V.CRISTIAN nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, fapt pentru care i s-a întocmit dosar penal.

 

  •  

 

În data de 26.08.2012, în Băileşti pe strada Carpaţi, lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti l-au depistat în trafic pe T.ROBERT, 20 de ani, din comuna Giubega, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice şi i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.