Accidente de circulaţie grave

Accidente de circulaţie grave

319
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În data de 25.08.2012, ora 00.05, în Craiova, pe strada Brestei, D.GIGEL, 23 de ani, din Craiova, a condus un autoturism, iar în dreptul Căminului de nefamilişti a accidentat-o grav pe M.RACHETA, 42 de ani, din Craiova,  care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nemarcat, în fugă şi fără să se asigure şi care a rămas internată în spital.

S-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

În data de 25.08.2012, la ora 03.55, în Craiova, pe Calea Bucureşti, B.CĂTĂLIN, 27 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de vehiculul din faţă cu care a intrat în coliziune, acesta fiind condus regulamentar de O.MARIAN, 40 de ani. Din Craiova.

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a ocupanţilor celui de al doilea autoturism, O.MARIANA, 39 de ani, din Craiova, O.A., de 5 ani, din localitate şi O.MARIAN, care au rămas internaţi în spital.

De asemenea, şi B.CĂTĂLIN, a suferit fracturi la nivelul membrelor inferioare şi traumatism toracic, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele acestuia s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

  •  

 

În data de 25.08.2012, la ora 14.20, în afara localităţii Radomir, pe D.N. 6, V.ANCA, 55 de ani, din Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, din direcţia Craiova către Caracal, a depăşit un autovehicul care se deplasa în faţa sa, iar la revenirea pe banda de mers, a pierdut controlul asupra direcţiei părăsind partea carosabilă spre dreapta.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală gravă a lui V.MARIA, 84 de ani şi uşoară a numitelor G.MIRELA, 70 de ani şi H.MARCELA, 58 de ani, toate din Bucureşti.

Pe numele conducătoarei auto s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.