Derby local în Cupa României

Derby local în Cupa României

338
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Faza a IV-a a Cupei României aduce faţă în faţă două grupări din judeţ. Divizionara secundă FC Olt Slatina, întâlneşte, astăzi, formaţia din eşalonul al treilea FC Caracal. Pentru gruparea pregătită de Dan Oprescu este primul meci oficial din actuala stagiune. Partida disputată pe stadionul „Parc”, cu începere de la ora 17.30, se anunţă aprigă, rivalitatea între formaţiile locale nefiind o necunoscută pentru iubitorii fotbalului.

„FC Caracal este o echipă ambiţioasă”

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, se aşteaptă la un meci disputat. Tehnicianul speră ca jucătorii săi să trateze partida cu seriozitate pentru a evita o eventuală surpriză, aşa cum s-a întâmplat în sezonul trecut, când Sportul Vişina a reuşit să elimine cele două divizionare secunde locale.

 

„N-am stabilit formula de start, la ora jocului vom vedea. Cred că va fi un joc aprig, FC Caracal este o echipă ambiţioasă, mai ales pe teren propriu. Ţinând cont de diferenţa de eşaloane, normal ar fi ca noi să câştigăm, dar calculele pe hârtie trebuie demonstrate pe teren, pentru a nu apărea surprize ca anul trecut când Alro şi FC Olt au fost eliminate de Vişina. După atâta pauză, normal ar fi ca băieţii să arate poftă de joc”, a declarat antrenorul grupării FC Olt Slatina.

Următoarea fază a Cupei României se va disputa pe 11/12 septembrie, iar judeţul Olt va fi reprezentat de câştigătoarea duelului de pe stadionul „Parc”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.