Ţeapă la pariuri sportive: un slătinean acuză Super Bet că l-a tras...

Ţeapă la pariuri sportive: un slătinean acuză Super Bet că l-a tras pe sfoară

7.790
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Printre jucătorii care au pariat duminică la agenţia de pariuri sportive de pe strada Primăverii din Slatina, aparţinând casei de pariuri Super Bet, s-a numărat şi Ştefan Firicel, care a jucat un bilet în valoare de 100 de lei. El a pariat într-un meci din campionatul Suediei pe o echipă care a câştigat partida cu 3-0, cota pusă de operator fiind de 20. Deşi biletul i-a fost validat, reprezentanţii din Slatina ai Super Bet refuză să-i plătească omului premiul în valoare de 2.000 de lei. Casiera aflată ieri de serviciu la agenţia din strada Primăverii susţine că a fost vorba de o greşeală tehnică şi spune că şefii firmei nu sunt de acord să achite premiul.

 

„Ce greşeală? În ziua de 26 august am pariat la această agenţie 100 de lei într-un meci din campionatul Suediei. Echipa pe care am pariat a câştigat cu scorul de 3-0, asta însemnând că biletul meu a fost validat de către agenţie, câştigul fiind de 1.904,80 lei. Luni am mers să ridic premiul, dar, spre surprinderea mea, mi s-a spus că biletul este de fapt necâştigător, deoarece operatorul firmei a greşit cota şi că mi se poate înapoia doar suma cu care am pariat. Eu nu sunt de acord cu acest lucru şi vreau să mi se dea premiul pe care l-am câştigat cinstit”, spune slătineanul, care mai afirmă că doar lui i s-a validat biletul, deşi, când au văzut cota oferită, mai multe persoane s-au repezit să parieze, însă pariurile lor nu au mai fost validate.

 

Ştefan Firicel a sesizat ieri şi Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Olt şi este hotărât să acţioneze casa de pariuri în instanţă.

Recidivă

Casa de pariuri Super Bet nu se află la prima faptă de acest gen. În martie anul acesta firma a refuzat să plătească mai multe bilete câştigătoare în valoare de 100 de milioane lei vechi. În 4 martie în oferta casei a existat o cotă ciudată: 2,2 la total goluri la meciul feminin de handbal Holstebro – Lada Togliatti, din Cupa EHF, dacă în prima repriză s-ar fi dat cel puţin un gol. Meciul s-a încheiat cu scorul 42-34 (22-16), iar cei care l-au prins s-au arătat extrem de fericiţi.

„Oferta a fost publică mai bine de trei ore, motiv pentru care jucătorii s-au înghesuit să arunce pe piaţă sume importante. În această perioadă, bookmakerii de la Super Bet au validat pariul! Jucătorii au crezut că, speculând gafa, l-au apucat pe Dumnezeu de picior. N-a fost însă deloc aşa. Respectiva casă de pariuri a refuzat să achite pariul, validându-l cu cota 1, după ce a invocat un articol din regulament“, scriau, atunci, jurnaliştii de la Evenimentul Zilei.

 

Angajaţii casei invocă şi acum, precum atunci, un punct din regulamentul propriu de funcţionare. Este vorba de articolul d3, unde se arată că „în caz de erori de tipărire, erori pe bilet sau erori ale datelor introduse în baza de date, Organizatorul îşi rezervă dreptul de a considera pariurile ca fiind nule sau de a le valida la cotele normale existente pe piaţă, chiar dacă descoperirea erorilor apare după finalizarea evenimentului”.

 

Slătineanul Ştefan Firicel spune însă că pe biletul lui nu se află nici o eroare şi că, în consecinţă, casa trebuie să plătească.

 

Sursa: gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.