Sirop şi-a împlinit menirea: Salubritatea a murit!

Sirop şi-a împlinit menirea: Salubritatea a murit!

396
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
  SC Salubritate Craiova Srl are zilele numărate. Pentru că nu a făcut la vreme demersurile necesare în vederea licenţierii, unitatea va rămâne fără obiect de activitate în martie 2013. Irevocabil! Aspect semnalat de nouapresa.ro în exclusivitate, încă de la momentul transformării Serviciului Public de Salubritate în societate comercială.Artizanul acestei “reuşite” este managerul Flavius Sirop, instalat de fostul viceprimar PDL Mărinică Dincă pe vremea cât primarul Antonie Solomon nu avea voie să-şi exercite mandatul. Acesta a ocolit cu brio, ajutat, fireşte, politic, posibilităţile de obţinere a unei licenţe valabile. Nu mai reluăm filmul procedurilor.
Ideea este că salubrizarea oraşului nu se va putea face decât prin atribuirea activităţilor specifice prin licitaţie publică, la care SC Salubritate Craiova Srl nu poate participa, fiind sub tutela autorităţii contractante, respectiv a Consiliului Local Municipal. Aşa că Flavius Sirop, hip-hopperul neîmplinit, s-a cerut afară de la 1 septembrie, în speranţa că lumea, între care şi cei 500 de angajaţi care nu vor mai avea de lucru la primăvară, va uita până la alegerile generale cine a scos la vânzare curăţenia Craiovei.


1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    332

    Asa e la romani …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.