Curat… neconstituţional

Curat… neconstituţional

338
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Deşi în ultima perioadă totul în ţara asta este împotriva Puterii, fie chiar şi râul şi ramul, cum zicea poetul, aceasta rezistă. La câtă nesimţire şi indiferenţă au acumulat de câţiva ani încoace, guvernanţii noştri ţin şi cu dinţii de scaune. Nu ca să-şi mai îndese în buzunare din bugetul statului, că nu prea mai au ce, ci pentru a trage sforile ca să rămână încă un mandat la Putere. Nu vor reuşi acest lucru decât dacă îşi vor menţine poziţiile de şefi la numărarea voturilor.
Nici protestatarii care îngheaţă în stradă de două săptămâni, nici sărăcia întâlnită la tot pasul, nici Curtea Constituţională nu-i pun pe gânduri. În numai două săptămânii, magistraţii CC-ului le-au dat peste nas guvernanţilor, arătântu-le cât sunt de compenteţi. Aceşti au declara două dintre legile Puterii neconstituţionale – legea privind eutanasierea maidanezilor şi cea referitoare la organizarea de alegeri anticipate.
Cine să-i mai înţeleagă pe cei de la Putere, care ţin cu orice preţ de funcţii, în timp ce Europa vuieşte de protestele românilor, de îndârjirea cu care-şi strigă în stradă greşeala de a fi pus în fruntea ţării nişte indiferenţi?

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.