Accident rutier cu victimă încarcerată, la ieşirea din Slatina

Accident rutier cu victimă încarcerată, la ieşirea din Slatina

310
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Echipajele de descarcerare şi prim ajutor din cadrul SMURD Slatina au intervenit ieri, 28 august, ora 19.19, pe strada Piteşti, la ieşirea din Slatina spre Piteşti, unde în urma coliziunii dintre un Volkswagen Passat, înmatriculat în Bucureşti şi un Matiz, înmatriculat în Dolj, patru persoane au necesitat îngrijiri medicale de urgenţă.

Ajunşi la locul solicitării, împreună cu două echipaje de la SJA, salvatorii au găsit cele două autoturisme lovite frontal, şoferul Matizului fiind prins între fiarele contorsionate ale maşinii. Cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare, bărbatul, Daniel D., de 22 de ani, din municipiul Slatina, a fost scos din maşina avariată, inconştient, cu fractură deschisă la membrul inferior drept, traumatism cranio-cerebral grav şi traumatisme la nivelul toracelui şi abdomenului. Victima a fost transportată în stare gravă la spitalul Slatina. Paramedicii au mai acordat prim ajutor pasagerei din dreapta-faţă din Passat, Mariana C., de 58 de ani, din Piteşti, găsită de aceştia conştientă, cu dureri la toracele anterior şi posterior şi în zona lombară. Pacienta a fost transportată la UPU Slatina. Tot la spitalul din Slatina a ajuns şi pasagerul de pe bancheta din spate a autoturismului Matiz, Ionuţ J., de 16 ani, din comuna Priseaca, găsit de salvatori în semişezut, conştient, cu o plagă de aproximativ 7 cm la cap şi multiple contuzii şi excoriaţii la membrele superioare. Cea de-a patra victima, pasager pe scaunul din dreapta-faţă al aceluiaşi autoturism, a fost transportat la UPU Slatina şi apoi transferat la spitalul din Craiova, din cauza stării grave.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.