Dragalina, jucătorul turului la FC Olt

Dragalina, jucătorul turului la FC Olt

888
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Prestaţiile atacantului celor de la FC Olt Slatina, Dragoş Dragalina, i-au adus titlul de cel mai bun component în prima parte a sezonului. În sondajul „Desemnează jucătorul turului”, lansat pe gazetanoua.ro, acesta a fost votat de suporteri într-un procent de 17,4%. Titular incontestabil, Dragalina este şi golgheterul echipei cu patru goluri marcate, iar în câteva jocuri a fost chiar purtătorul banderolei de căpitan.

 

„Le mulţumesc celor care au avut încredere în mine. Principalul meu obiectiv în retur este să ne salvăm de la retrogradare, să am evoluţii bune şi să dau cât mai multe goluri”, a declarat Dragalina.

 

„Trebuie să muncim mai mult pentru ne îndeplini obiectivul”

 

În plină pregătire, alb-vişiniii sunt conştienţi că este nevoie de muncă, ambiţie şi dăruire pentru a reuşi menţinerea în eşalonul secund. Atacantul Dragoş Dragalina consideră că obiectivul poate fi îndeplinit, chiar dacă se aşteaptă la meciuri dificile.

 

„Rezultatele pot veni numai în urma unei pregătiri foarte bune. Este o perioadă mai grea, bazată pe acumulare, trebuie să muncim, să depunem efort pentru a reuşi să ne îndeplinim obiectivul. Ne aşteaptă jocuri dificile, dar eu spun că ne putem salva. Au venit jucători cu experienţă, care au jucat în eşaloanele superioare şi cu siguranţă ne vor ajuta”, a mai precizat atacantul celor de la FC Olt Slatina.

Pe locul secund în opţiunile suporterilor s-a clasat atacantul Alin Mihai, jucător ce s-a despărţit în această iarnă de gruparea aflată sub comanda lui Dan Oprescu, iar pe locul al treilea fundaşul stânga Daniel Giurcă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.