Bizarre Bazaar

Bizarre Bazaar

342
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Grupul Informal Carousel Project lanseaza vineri, 31 august, la ora 11.00, proiectul „Bizarre Bazaar”. Evenimentul va avea loc in Sala de conferinte a Direcţiei Judetene pentru Sport si Tineret Dolj – partener in proiect -, din strada Gheorghe Doja, nr. 2, Craiova. La conferinta vor participa membrii grupului de initiativa Carousel Project, reprezentanti ai partenerilor in proiect si voluntari.

Proiectul “Bizarre Bazaar” se desfasoara in perioada 1 august – 31 octombrie, în parteneriat cu Primaria Municipiului Craiova, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Dolj si Muzeul Olteniei. Proiectul este cofinantat prin programul Tineret in Actiune.
 
Grupul de initiativa “Carousel Project” reprezinta asocierea a patru tineri din Craiova – trei cu varste de pana la 30 de ani si un minor, uniti de un singur scop: acela de a crea obiecte prin tehnica handmade. Persoane inzestrate cu talent artistic, dar si cu spirit de initiativa, acestia isi doresc sa promoveze in Craiova arta artizanala, atat printre tinerii cu spirit artistic, cat si pentru publicul larg. De asemenea, un alt obiectiv pe care si-l propune grupul este acela de a alcatui un cadru bine organizat – un ONG – care sa vina in sprijinul tuturor tinerilor creatori de gen din oras si din zona Olteniei.
 
Va asteptam asadar vineri, 31 august, la ora 11.00, la sediul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Dolj.
Pentru alte informatii, puteti suna la nr. de telefon 0736.388.722.
 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.