ACŢIUNE A POLIŢIŞTILOR CRAIOVENI PENTRU COMBATEREA CERŞETORIEI  

ACŢIUNE A POLIŢIŞTILOR CRAIOVENI PENTRU COMBATEREA CERŞETORIEI  

238
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

 
Ieri, 29 august a.c., în municipiul Craiova a fost organizată şi executată o acţiune având ca scop prevenirea şi combaterea actelor de cerşetoriei şi vagabondaj.
Poliţişti din cadrul Secţiilor de Poliţie 3 şi 1 Craiova sprijiniţi de efective din cadrul Biroului Rutier şi agenţi ai Poliţiei Locale Craiova au acţionat în zonele şi parcările aglomerate unde anumite persoane, chiar şi minori, apelează la mila publicului sau solicită bani pentru ajutorul dat cetăţenilor să parchează autoturismele.
Oamenii legii au acţionat în 12 astfel de zone cunoscute de către poliţişti, fiind legitimate aproximativ 80 persoane, dintre care 31 au fost conduse la sediul unităţii pentru investigaţii.
În urma activităţilor desfăşurate, în zona intersecţiilor semaforizate aflate pe Calea Bucureşti, strada Fraţii Goleşti, Caracal, Unirii şi strada Panait Moşoiu au fost depistate 19 persoane care comiteau acte de cerşetorie. Dintre aceştia, un număr de 15 persoane erau minori.
S-a solicitat sprijinul lucrătorilor de la D.G.A.S.P.C., stabilindu-se că 4  minori se aflau în evidenţe, iar în continuare s-a procedat la internarea a  9 minori în Centrul de primire în regim de urgenţă din strada Răşinari, iar ceilalţi 6 au fost predaţi familiilor care au fost sancţionate contravenţional cu amendă.
Pentru cele 44 de abateri de natură contravenţională constatate poliţiştii au aplicat sancţiuni în sumă totală de 4.840 lei.
​Astfel de acţiuni ale poliţiştilor craioveni vor fi continuate şi în perioada imediat următoare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.