Olguţa vrea să mute Zilele Craiovei în luna iunie

Olguţa vrea să mute Zilele Craiovei în luna iunie

1.695
64
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(8 voturi, media: 3,50)

În şedinţa ordinară de astăzi, 30 august, primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat că din 2013 Zilele Municipiului vor fi in luna iunie. 


Consilierul PSD, Bianca Predescu, a adus în discuţia şedinţei ordinare de astăzi desemnarea cetăţenilor de onoare în cadrul Zilelor Craiovei. Aceasta i-a amintit pe sportivii craioveni care au participat la Jocurile Olimpice de la Londra, Claudia Ştef (10 km marş) şi Marius Ionescu (maraton băieţi).

Predescu i-a propus primarului acordarea unor diplome de onoare acestor sportivi. Lia Olguţa Vasilescu a declarat că are în vedere acest lucru. “Zilele Craiovei se vor muta în 2013 în luna iunie. Mai mult, doresc să subliniez faptul că nu se vor folosi bani de la bugetul local pentru acest eveniment. Banii vin din sponsorizări”, a completat edilul-şef.

Esti de acord?



64 COMENTARII

  1. #61
    Member
    Data de inscriere
     29-01-2007
    Locatie
     CV
    Mesaje
    124

    sa ramana ziua Sf.Dumitru .. traditia defineste lucrurile ..
    apropo:vreun program pe unde se poate citi .. ?ma intereseaza mitingul aviatic de la aeroport ..
    PS:26 octombrie este cunoscută de creştinii ortodocşi ca fiind ziua Sfântului Dumitru, una dintre cele mai importante sărbători de toamnă care a primit de-a lungul timpului numeroase asocieri cu tradiţii şi obiceiuri.
    În credinţa populară, în ziua în care este sărbătorit Sfântul Dumitru, pe 26 octombrie, se deschide oficial sezonul rece. Sfântul Dumitru este cunoscut ca fiind cel care desfrunzeşte codru şi usucă plantele, iar pe 26 octombrie se spune că gerul începe să-şi arate colţii, iar căldura intră în pământ.
    În Oltenia, oamenii de la ţară respectă cu sfinţenie tradiţiile sărbătorii pentru că ei consideră că doar aşa îşi protejează animalele de necazuri.

    cateva lucruri pentru cei care se tot intrebau despre ce este vorba cu Sf.Dumitru ..

    id PSN(UK): wackorine
  2. #62
    Newcomer
    Data de inscriere
     09-07-2009
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    22

    Sunt lucruri mai importante de facut, decat schimbarea zilelor craiovei. Parerea mea este sa te ocupi de lucruri importante nu de sarbatori.. Zilele Craiovei sunt puse cum trebuie in octombrie, daca ai schimba nu mai au nici un farmec, la zilele craiovei se bea vin fiert, se mananca preparate ardelenesti, oltenesti (preparate din porc), etc.. bineinteles asta este autentic Oltenesc..Zilele Craiovei trebuie sa ramana in Octombrie…

  3. #63
    Eros
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    13745
    Citat Mesaj initiat de jacko
    sa ramana ziua Sf.Dumitru .. traditia defineste lucrurile ..
    apropo:vreun program pe unde se poate citi .. ?ma intereseaza mitingul aviatic de la aeroport ..

    http://www.craiovaforum.ro/stiri/craiova-oltenia/program-zilele-craiovei-2012.html

    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know..."Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...
  4. #64
    Member
    Data de inscriere
     29-01-2007
    Locatie
     CV
    Mesaje
    140

    okay .. am priceput .. banuisem ca voi primi acel avertisment pentru cele scrise dar am ales sa imi exprim starea .. nicio problema .. multumesc and .. sa va fie de bine la zilele ‘metropolei’ .. !
    PS:acesta este raspunsul dat fiind faptul ca nu se poate replica catre ‘cvf’ la PM ..

    id PSN(UK): wackorine

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.