Legendele s-au întors în iarbă: Electroputere – Universitatea 2-4 (1-3)

Legendele s-au întors în iarbă: Electroputere – Universitatea 2-4 (1-3)

883
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Meci de zile mari, atmosferă de mare derby în Valea Roșie în această seară în meciul de old-boys dintre Universitatea și Electroputere.

În Craiova, cu toate că nu mai avem echipă, încă se mănâncă fotbal pe pâine și asta au demosntrat-o și cei peste 3000 de spectatori care au venit în Valea Roșie, pe stadionul Electroputere pentru a asita la revenirea în iarbă a legendelor fotbalului craiovean. A fost o poveste frumoasă pe care sperăm să o mai revedem cât mai curând. Cel mai probabil revanșa se va disputa pe stadionul Ion Oblemenco, după cum ne-a spus în premieră unul dintre organizatori, Florin Dumitru.

S-au întâlnit Universitatea și Electroputere într-un meci de old-boys în memoria lui Ion Oblemenco de la a cărui moarte se comemorează pe 1 septembrie 16 ani. Partida a fost câștigată de Universitatea cu scorul de 4-2, după ce la pauză alb-albaștrii conduceau cu 3-1. au marcat: 1-0 Gigi Ciurea, 2-0 Silvian Cristeascu, 3-0 Marius Sava, 3-1 Gabi Popescu, 3-2 Marian calafeteanu, 4-2 Marius Sava.

De remarcat faptul că suporterii Științei au fost la înălțime, și așa cum au promis au creat o atmosferă ca la meciurile cu echipele bucureștene, în vremea când Universitatea încă exista.

Cele două loturi au fost următoarele:

Electro: Preduț, Rinder – portari; Ionel Luță, Sorohan, Bărbulescu, Firănescu, Nanu, Biță, Crețu, Iriza, Calafeteanu, Nelu petrișor, albeanu, Gabi Popescu, Samir Zanfir, Ștefănică, Mac Gârleșteanu, Orbuleț, Tudor, Soin Chivu; Antrenor: Marian Bondrea

Unversitatea: Racolțea, Florin Dumitru – portari; Negrilă, Tilihoi, Săndoi, Ungureanu, papură, Ciurea, Geolgău. Țarălungă, Cristescu, Donose, Mohora, Bică, Cojocaru, Ciupitu, Vancea, Mitriță, Papa și Marius Sava

 

Sursa: boomedia.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    1536

    Tot respectul pentru acei jucatori si pentru toata lumea ca a venit la stadion.Pe mine s-a facut piele de gaine cand am auzit galeria iar cantand imnul.iar mai sus este incorect spus „INCA MAI EXISTA”…asa cum au zis suporterii din galerie AM FOST,SUNTEM SI VOM FI

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     08-07-2010
    Locatie
     Around The GLOB
    Mesaje
    46

    MAINILE SUS !! si strigam VREM ECHIPA INAPOI !!

    O tara ce nu-si cunoaste trecutul este ca un copil care nu-si cunoaste parintii.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.