Cetatean egiptean depistat de politistii de la emigrari

Cetatean egiptean depistat de politistii de la emigrari

344
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Dolj în cooperare cu poliţişti din cadrul Serviciului Ordine Publică Dolj, au organizat în data de 29 august a.c., o acţiune în scopul combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.
 
Cu această ocazie a fost depistat cu şedere ilegală cetăţeanul egiptean A.F.A. în vârsta de 48 ani. Persoana în cauză a intrat în România în baza unui permis de sedere în scop de muncă eliberat de autorităţile unui stat membru UE, şi nu a părăsit teritoriul ţării la expirarea dreptului de şedere.
 
Ca urmare a celor constatate, poliţiştii Serviciului pentru  Imigrări au emis pe numele cetăţeanului egiptean o comunicare prin care este obligat să părăsească teritoriului ţării în termen de 3 zile. Totodată, acesta a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 400 Ron, conform O.U.G. 194/2002, privind regimul străinilor în România, modificată prin Legea nr.157/2011.
       
Facem apel către toţi cetaţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice problemă legată de aplicarea  prevederilor legale, la sediul Serviciului pentru Imigrari Dolj, din strada Amaradia nr.32-34, la numarul de telefon 0251/407500, interior 20317, 20323, 20265, sau vizitând site-ul public la adresa www. ori.mai.gov.ro.  
 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.