Minor cercetat pentru furt calificat, după ce a fost prins cu ajutorul...

Minor cercetat pentru furt calificat, după ce a fost prins cu ajutorul cetăţenilor

249
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Vineri, 31 august a.c., în jurul orei 17.00, poliţişti din cadrul Secţiei 2 şi jandarmi din cadrul GJMB Craiova, în timp ce executa activitatea de patrulare pe B-dul 1 Mai, au observat mai mulţi care urmăreau un tânăr.

Poliţiştii şi jandarmii au procedat la urmărirea și prinderea tânărului, fiind ulterior identificat în persoana lui M.F., 11 ani, din Craiova. Cu prilejul controlului efectuat, asupra acestuia a fost găsit un lănțișor din aur în greutate de 3 grame, despre care s-a stabilit în urma cercetărilor că îl sustrăsese anterior de la persoana vătămată B.FLOAREA, 71 ani, din Craiova, care se afla într-o staţie de autobuz.

Lănțișorul a fost restituit persoanei vătămate, pe numele minorului poliţiştii întocmind acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Întrucât minorul nu a putut fi încredinţat familiei a fost internat la Centrul de primiri Minori de pe strada Răşinari din Craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.