DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

243
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 31.08.2012, în jurul orei 11.00, pe DN 65 F, pe Centura de Nord, în afara localităţii Craiova, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier – BDNE, l-au depistat pe M.DAN, 47 de ani, cu domiciliul în Franţa, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0.93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele acestuia fiind întocmit dosar de cercetare în conformitate cu prevederile OUG 195/2002.

 

 

Vineri, 31.08.2012, la ora 18.30, pe DN 56, în localitatea Podari, agenţi de poliţie din cadrul Serviciului Rutier – BDNE l-au depistat pe C.ALIN, 27 ani,  din Podari, în timp ce conducea un autoturism despre care s-a stabilit că nu era înmatriculat în circulaţie. Anterior, tânărul montase pe acest autovehicul plăcuţe cu numere de înmatriculare ce aparţineau altui autovehicul.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice acesta fiind neînmatriculat şi cu numere de înmatriculare false.

 

 

În noaptea de 30/31.08.2012, ora 01.30, lucrători din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Breasta l-au depistat pe S.CĂTĂLIN, 28 de ani, din comuna Carpen, judeţul Dolj în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 606, având o îmbibaţie alcoolică de 0,81mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabiliri alcoolemiei, iar pe numele său au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile OUG 195/2002.

 

 

În seara zilei de vineri, în jurul orei 20.00, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova şi jandarmi din cadrul GJMb. Craiova aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu l-au depistat pe I.NEDAR, 21 ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

Oamenii legii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis pe drumurile publice a unui autovehicul.

 

 

În dimineaţa zilei de ieri, 01.09.2012, ora 04.00, lucrători ai Secţiei 12  Poliţie Rurală Daneţi aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu l-au  depistat pe D.MARIUS, 25 de ani, din comuna Daneti, judeţul Dolj în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 1,21 mg/l alcool pur  în aerul expirat.

Celui în cauză i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.