Accidente de circulaţie

Accidente de circulaţie

301
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 31. 08.2012, la ora 18.15, pe str. C-tin Argetoianu, din Craiova, în timp ce M.MIHAI, 25 de ani, din localitate  conducea un autoturism l-a accidentat uşor pe T.ALEXANDRU, 50 de ani, din Craiova care s-a angajat în traversare, prin loc nepermis şi fără să se asigure, prin spatele unei autoutilitare staţionate.

 

 

La data de 01.09.2012, ora 01.45, pe  D.N. 6, km. în  comuna Coşoveni, în timp ce V.MIHAIL, 47 ani, din Bulgaria conducea o autoutilitară, din direcţia Craiova către Caracal, pe fondul oboselii, într-o curba la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a parasit partea carosabila către dreapta intrând in coliziune cu un cap de pod si s-a rasturnat.

În urma accidentului a rezultat rănirea usoara a conducatorului auto si a lui Y.YOCHO, 39 ani, din Bulgaria, pasager în autovehicul.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au întocmit şi în acest caz dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

LA data de 01.09.2012, ora  00.15, pe Calea Bucureşti Craiova, în timp ce G.EUGEN, 23 de ani, din comuna Calopăr conducea un moped ajuns la intersecţia cu strada  Fraţii Goleşti, datorită nepăstrării unei distanţe de siguranţă în mers a intrat în coliziune cu un autoturism  care oprise la trecerea de pietoni, condus de G.EUSEBIO, 22 ani, din Craiova.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară LARISEI  I., 20 ani, din comuna Traian, jud. Olt, pasageră pe moped şi a tânărului de 23 de ani.

La testarea cu aparatul alcooltest, în cazul lui G.EUGEN a rezultat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală.

 

 

La data de 01.09.2012, în jurul orei 04.30, pe strada C-tin Brâncuşi din Craiova, în timp ce N.FLORIN, 29 ani, din Caracal, judeţul Olt, conducea un autoturism ajuns în zona intersecţiei cu strada Principatele Unite a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit un stâlp al reţelei electrice.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.

 

 

Aseară, în jurul orei 21.00, pe D.C. 86, în afara localităţii Călăraşi, Ş.FLOREA,  61 de ani, din localitate, în timp ce conducea un vehiculul cu tracţiune animală din direcţia Sărata către Călăraşi, a pătruns pe contrasens şi a lovit un autoturism condus regulamentar din sens opus de N.STELIAN,  23 de ani, din comuna Călăraşi.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a căruţaşului şi a conducătorului auto, precum şi rănirea uşoară a lui N.NICU, 45 ani, din Călăraşi şi D.NICUSOR,45 ani, din oraşul Dăbuleni, pasageri în autoturism.

În urma testării cu aparatul alcoolscop lui Ş.FLOREA a rezultat o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.