A coborât din maşină şi a fost spulberat de o autoutilitară

A coborât din maşină şi a fost spulberat de o autoutilitară

257
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Neatenţia la coborâre din autoturism l-a costat viaţa pe un bătrân de 79 ani din Ploieşti. Acesta a oprit autoturismul Skoda Octavia pe partea dreaptă, pe DN 65-E 574, în apropiere de Pădurea Saru, a coborât şi s-a angajat în traversarea drumului printr-un loc nepermis şi fără să se asigure. Aproape imediat a fost lovit în plin de o autoutilitară Renault, condusă regulamentar, dinspre Craiova spre Slatina, de un şofer de 36 ani, din Bucureşti. Se pare că prahoveanul avea intenţia să intre la o reprezentanţă pentru utilaje agricole, chiar în faţa sediului acestei societăţi, dar pe partea opusă, parcându-şi şi autoturismul.

 

Un echipaj al Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt s-au deplasat la faţa locului, însă a fost prea târziu pentru bărbatul de 79 de ani, el fiind găsit decedat. În zonă au ajuns şi poliţişti de la Serviciul Rutier Olt, pentru a efectua măsurători şi cercetări cu privire la împrejurările în care s-a petrecut tragicul eveniment rutier. În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.