Craiova Maxima, dezbinată de interesele altora

Craiova Maxima, dezbinată de interesele altora

3.359
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 3,40)

În ultima perioadă, nici măcar Craiova Maximă nu mai poate juca în efectiv complet, şi evident ne referim aici la cei în viaţă. Din cauza unor interese care nu sunt ale lor, Ilie Balaci şi Sorin Cârţu au ajuns să se dueleze la nivel declarativ în ziare sau la televiziune. Nu l-am mai văzut pe Aurică Beldeanu jucând alături de Rodion Cămătaru şi nu pentru că între cei doi ar fi vreo supărare personală, ci doar pentru că unul este de o parte, altul de alta a … baricadei.

 

Cel care a făcut o referire directă la acest fenomen a fost mentorul Craiovei Maxima, Ştefan Andrei, care pomenea de virusul oltenesc al dezbinării.

Astfel, iubitorii de fotbal nu mai au parte nici de acest fenomen naţional, numit Craiova Maxima.

Asta pentru că, la nivel declarativ, mai mulţi compenenţi ai Maximei văd diferit reconstrucţia unei echipe de fotbal la Craiova. Ilie Balaci a preferat să dea credit finanţatorului Adrian Mititelu, despre care spune că este singurul care poate aduce, din nou, fotbalul la Craiova. În schimb, Sorin Cârţu sau Rodion Cămătaru au apărut ca posibili piloni ai unei alte formaţii.

 

Aşa ajunserăm să mai vedem Craiova Maxima doar în fotografii sau la televizor. Nu este vina lor, pentru că ei şi-au făcut pe deplin datoria. Faţă de culorile echipei, faţă de suporteri. Este vina încăpăţânării unora de a târâ, în jocul lor murdar, nume curate, nume care au scris istorie. Lăsaţi-i în pace! La fel l-aţi fi hulit şi pe Oblemenco, dacă acum ar fi fost în viaţă? Nu este nevoie să moară vrenul dintre aceşti băieţi de aur ai fotbalului românesc, pentru a deveni importanţi pentru noi! Cârţu, Balaci, Geolgău, Cămătaru, Beldeanu(şi alţii) sunt Craiova Maxima, orice s-ar întâmpla. Nimeni nu le poate lua acest lucru. Nici Neţoiu, nici Mititelu!

 

 

 



4 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     29-05-2012
    Mesaje
    171

    Cu cine se cearta autorul articolului?

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-04-2010
    Mesaje
    342

    Cu Olguta ca n-a adus echipa!

  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    351

    Sustin ce a spus userescu, cu cine se cearta autorul, toti avem dreptul la opinii, parerei si trairi diferite au evoluat la o echipa nu trebuie sa manace din aceeasi farfurie

  4. #4

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.