Lovită mortal cu maşina şi abandonată-n şanţ

Lovită mortal cu maşina şi abandonată-n şanţ

367
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O bătrână fost accidentată mortal şi a fost abandonată într-un şanţ de un tânăr.

Incidentul a avut loc pe raza localităţii doljene Greceşti. Cadavrul femeii a fost observat duminică seara, în jurul orei 18.30. Trupul neînsufleţit al Alexandrinei Grecu, în vârstă de 89 ani, a fost găsit  în afara localităţii Greceşti, în şanţul de scurgere a apelor pluviale situat pe marginea drumului, care fusese accidentată mortal de un autovehicul al cărui conducător a părăsit locul faptei. „Echipa operativă, formată din poliţişti de la Serviciul Rutier şi poliţişti din cadrul Poliţiei oraş Filiaşi, ajunsă la faţa locului, l-a identificat pe făptuitor în persoana lui Cosmin Corîci, 27 de ani, din comuna Greceşti. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că în timp ce acesta conducea un autoturism a accidentat-o pe Alexandrina Grecu, care se deplasa pe partea carosabilă, după care a părăsit zona. De asemenea, în urma investigaţiilor poliţiştii au găsit şi autoturismul implicat în evenimentul rutier ascuns de suspect pe un câmp la câţiva kilometri de locul faptei”, se arată într-un comunicat al biroului de presă al IPJ Dolj.

În cauză, poliţiştii rutieri au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

 

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.