Cristi Minculescu – retragere in tricoul Stiintei!

Cristi Minculescu – retragere in tricoul Stiintei!

652
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)
Solistul trupei IRIS, Cristi Minculescu, a imbracat tricoul echipei sale favorite, Universitatea Craiova, in acest weekend la ultimele sale 2 concerte, alaturi de componentii formatiei IRIS,
3 septembrie 2012, 11:47
In urma deciziei sale de retragere din cadrul trupei IRIS, „din motive personale”,  Cristi Minculescu a tinut in mod special ca la ultimele sale doua reprezentatii, sambata, la Iasi si duminica, la Cluj, sa apara in fata miilor de fani in tricoul Universitatii Craiova.
„Aceasta a fost Iris pentru voi în această seară, aş vrea să mulţumesc băieţilor cu care am petrecut atâta amar de vreme, lui Nelu, lui Boro, lui Valter, lui Relu, vouă, pentru suportul moral de-a lungul timpului, soţiei mele, Rodi – te iubesc -, şi lui Dumnezeu pentru că a trimis-o să mă salveze. Vă mulţumesc din inimă, vă mulţumesc foarte mult, să fiţi sănătoşi şi iubiţi”,  a fost mesajul de adio al lui Cristi Minculescu.
Sursa: editie.ro


1 COMENTARIU

  1. #1
    OnLooker
    Data de inscriere
     30-10-2005
    Locatie
     In the future
    Mesaje
    7380

    Multumim pentru tot, Cristi Minculescu!

    Regulile ForumuluiCONCURS PARIURI FOTBAL SEZON 2012-2013

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.