Ene: „Sper în primul rând să fiu titular şi să marchez goluri”

Ene: „Sper în primul rând să fiu titular şi să marchez goluri”

350
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Jucător sub 21 de ani, atacantul celor de la FC Olt Slatina, Daniel Ene, speră să se impună în unsprezecele de start conceput de Dan Oprescu. „Vârful” divizionarei secunde a marcat în ultimul amical susţinut în compania colegei de serie, CSM Râmnicu Vâlcea. FC Olt Slatina debutează, în noul sezon, în compania formaţiei ce în campionatul precedent a evoluat în Liga I, Voinţa Sibiu.


„Sper în primul rând să fiu titular, am fost rezervă, şi să marchez goluri. Mai avem de muncă încă la anumite capitole, sper să se formeze un grup omogen. Meciul cu Voinţa Sibiu va fi unul destul de dificil, au un stil de joc destul de defensiv, joacă acasă, însă noi sperăm să-i surprindem cu ceva şi să obţinem un rezultat bun”,
a declarat atacantul grupării slătinene, Daniel Ene.

„Ne dorim să jucăm cât mai bine”

În prima etapă, favoritele s-au înclinat în faţa unor nou-promovate, FCM Târgu Mureş şi Voinţa Sibiu fiind învinse de Damila Măciuca, respectiv Corona Braşov. Atacantul celor de la FC Olt Slatina, Daniel Ene, este de părere că problemele financiare ar putea reprezenta cauza rezultatelor imprevizibile.

 

„Într-adevăr, destule surprize în prima etapă, toate echipele au avut destule probleme cu înscrierea, probabil este una dintre cauze. Noi ne dorim să jucăm cât mai bine, să câştigăm fiecare meci. Am depăşit eşecul din Cupă, la fotbal nu ai timp să stai să te gândeşti la înfrângeri, vine următorul meci, trebuie să fim pregătiţi”, a mai spus Ene.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.