Trei craioveni arestaţi preventiv pentru tâlhărie

Trei craioveni arestaţi preventiv pentru tâlhărie

313
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
În continuarea cercetărilor efectuate de poliţiştii doljeni într-o cauză penală privind tâlhăria comisă, în noaptea de 02/03.09.2012, asupra părţii vătămate B. IONUŢ, au fost identificaţi făptuitorii în persoana lui I.FLORIN, 21 de ani, Z.D., 17 ani şi E.ION, 32 de ani, toţi din Craiova.
Din cercetările efectuate a rezultat faptul că partea vătămată a fost agresată de către cei trei suspecţi, şi i-a fost sustras un telefon mobil, în momentul în care acesta i-a depistat încercând să sustragă bunuri aparţinând unei microferme.
În baza probatoriului administrat de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 2
I.FLORIN, Z.D. şi E.ION au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere. Ulterior aceştia au fost prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova cu propuneri de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă, propuneri însuşite de unitatea de parchet, dosarul fiind înaintat la Judecătoria Craiova care a emis pe numele inculpatului Z.D., mandat de arestare preventivă pentru 19 zile, iar pe numele celorlalţi doi a emis mandate pentru 29 zile, în sarcina lor fiind reţinută comiterea infracţiunii de tâlhărie.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.