Doljean reţinut pentru ultraj contra bunelor moravuri

Doljean reţinut pentru ultraj contra bunelor moravuri

274
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
În dimineaţa zilei de ieri, la ora 09.53, poliţiştii craioveni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe B-dul. Carol I, din localitate, are loc o altercaţie între două persoane.
Echipa formată din poliţişti ai Secţiei 4 Poliţie Craiova ajunsă la faţa locului a stabilit, din primele verificări efectuate, faptul că, în urma unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale între o autoutilitară condusă de V.GHEORGHE, 53 ani, din Craiova şi un autoturism condus de Ş.MIRELA, 33 ani, din comuna Giubega, Dolj, a izbucnit un conflict.
În fapt, Ş.MIRELA l-a contactat telefonic pe fratele său, Ş.GEORGE, 27 ani, din comuna Giubega, care a venit la locul incidentului şi l-a lovit pe bărbatul de 53 de ani, după care a părăsit locul faptei.
Poliţiştii craioveni l-au identificat pe făptuitor şi l-au condus la sediul unităţii de poliţie, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru loviri sau alte violenţe. Ulterior, în urma administrării probatoriului şi a analizării  acestuia de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, a rezultat că fapta comisă întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapt pentru care a fost confirmată începerea urmăririi penale împotriva învinuitului Ş.GEORGE.
Suspecţi a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere şi introdus în arestul IPJ Dolj, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.
 
•  



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.