Accidente de circulaţie

Accidente de circulaţie

735
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
La data de 03.09.2012, la ora 10.40, pe DJ 561 F, în comuna Lipovu, P.ANIBAL, 77 de ani, din Craiova, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, a accidentat-o  uşor pe P.MARIA, 78 de ani, din aceeaşi localitate, care s-a angajat neregulamentar în traversarea drumului.
 
•  
 
​Ieri, 03.09.2012, în jurul orei 11.15, pe D.J. 606, în comuna Brabova, S.CONSTANTIN, 22 de ani, din comuna Bălăciţa, judeţul Mehedinţi în timp ce conducea un autoturism l-a accidentat grav pe B.VIOREL, 78 de ani, din localitate,  care s-a angajat neregulamentar în traversarea drumului.
 
•  
 
În aceeaşi zi, în jurul orei 12.15, în comuna Galicea Mare, I.VLAD, de 19 ani, din localitate,  în timp ce conducea un vehicul cu tracţiune animală a efectuat virajului la dreapta  pe o stradă laterală şi a acroşat-o pe C.FLOAREA, 66 de ani, din aceiaşi localitate, care se afla pe acostament şi pe care a accidentat-o uşor.
 
•  
 
La ora 13.40, în Craiova, pe Calea Bucureşti, P.DANIEL, 38 de ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară a accidentat-o uşor pe A.MARIA, 60 de ani, din oraşul Balş, judeţul Olt, care traversa strada pe marcajul pietonal.
 
•  
 
În jurul orei 18. 30,  DJ 641, în afara localităţii Gherceşti, în timp ce L.IONUŢ, 33 de ani, din Craiova, conducea un autobuz a lovit o bicicletă condusă de D.DANIEL, 22 ani, din oraşul Costeşti, judeţul Argeş, care a pierdut controlul asupra ghidonului şi a căzut pe contrasens.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a biciclistului.
       
•  
 
Aseară, în jurul orei 19.15, în Craiova, pe B-dul  Decebal, în timp ce R.ALEXANDRU, 50 de ani, din Timişoara conducea un autoturism datorită nepăstrării unei distanţe suficiente în mers a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus de B.MARIUS, 21 de ani, din localitate.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a ALEXANDREI G., 23 de ani, din Craiova, pasageră în cel de-al doilea autoturism.
 
•  
 
​La ora 18.45, pe  D.N. 6 B, în comuna Şimnicu de Sus, judeţul Dolj, G.VALENTIN, 25 ani, din comuna Fărcaş, Dolj în timp ce conducea un autoturism nu a păstrat o distanţă suficientă în timpul mersului şi a intrat în coliziune cu autoturismul care se deplasa în faţa sa, în aceeaşi direcţie de mers.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a VERONICĂI B, 22 de ani, din comuna Dănciuleşti, Gorj,  pasager în cel de-al doilea autoturism.
   
•  
 
Aseară, la ora 20.30, pe  D.N. 65 C, în comuna Mischii, sat Motoci, Dolj, în timp ce F.ION, 28 de ani, din localitate conducea o autoutilitară nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers spre dreapta şi a intrat în coliziune cu un motociclu condus de P.IONUT, 20 de ani, din aceeaşi localitate, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers.
          În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului motociclului, care nu purta cască de protecţie şi nici echipament reflectorizant.
 
 
 
În toate cauzele poliţiştii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.