Olguța astupă gropile

Olguța astupă gropile

373
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Comisia de inventariere a gropilor din Municipiul Craiova, înfiinţată prin dispoziţia doamnei primar Lia Olguţa Vasilescu, a finalizat sarcinile trasate şi s-a demarat acţiunea de refacere a carosabilului. Astfel, în ultimele două zile, au fost acoperite cu asfalt gropile de pe străzile Potelu, Bucura şi Aleea 2 Bechetului.
În acelaşi timp se continuă lucrările pe bulevardul Nicolae Titulescu, pe străzile Râului şi Popoveni. Săptămâna viitoare vor fi plombate şi gropile de pe strada Brestei.
Primarul Municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a dat dispoziţie ca până la sfârşitul acestei luni să fie finalizate lucrările de plombare pe alte cinci aplasamente: pe str. Lămâiţei, în cartierul Craioviţa Nouă – în zona blocului 165 limitrof cu Bulevardul Tineretului, în cartierul Valea Roşie – adiacent cu str. Electroputere, pe str. Traian Gheorghiu – zona Bigul Vechi, şi pe str. Emil Gârleanu.
Sursele de finanţare pentru aceste lucrări provin de la bugetul naţional în urma rectificării bugetare aprobate de Guvernul României, la cererea primarului Lia Olguţa Vasilescu.



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     26-08-2009
    Locatie
     1 mai
    Mesaje
    13

    Pe Ioan Cantacuzino in fata la V19 la targ sunt 3 gropi care pur si simplu traverseaza strada…pe astea vad ca nu le-au observat

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     21-10-2005
    Mesaje
    255

    sunt doua lucruri „neadevarate” in acest articol:
    1. strada lamaitei abia a fost asfaltata, nu cred ca necesita vreo plombare, eu persional nu am vazut nici o groapa.
    2. de cand rectificarile bugetare ale guvernului romaniei se fac la cererea unui primar, fie el si lia olguta vasilescu…..

    sa mai mintim si noi, dar mai cu mila dreaq, ca nu suntem chiar toti batuti in cap…

    hai sictir mucho

    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari; Deasemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel; Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.