Autoturism distrus de flăcări, la Caracal

Autoturism distrus de flăcări, la Caracal

328
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pompierii Detaşamentului Caracal au intervenit astăzi, la ora 02.45, pe strada Dragoş Vodă, nr. 8, din localitate, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism Opel Astra, proprietatea lui Alexandru D.
În momentul sosirii celor două autospeciale pentru lucru cu apă şi spumă la locul solicitării, întregul autoturism era cuprins de flăcări, militarii intervenind pentru izolarea şi stingerea focului. Acţiunea acestora a durat aproximativ 20 de minute, din păcate, vehiculul fiind distrus în proporţie de 90 %. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric produs de un cablu electric neizolat corespunzător.
Apoi, în această dimineaţă, la ora 07.56, echipajul de prim ajutor din cadrul SMURD Slatina şi un echipaj cu medic de la SJA au intervenit pe strada Ionaşcu, pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor unui accident rutier. Salvatorii au găsit autoturismul Matiz, în afara carosabilului, lovit de un vehicul parcat pe trotuar, o persoană de sex feminin, având calitatea de şofer, necesitând îngrijiri medicale. Pacienta, Constantina B., de 33 de ani, a fost găsită de personalul medical şi paramedical, conştientă, prezentând traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, plagă la nivelul cavităţii bucale şi la bărbie şi hipotensiune arterială. Victima a fost transportată la UPU Slatina.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.