Răzbunare electorală la Perişor

Răzbunare electorală la Perişor

754
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai multe familii din comuna doljeană Perişor s-au trezit peste noapte cu ulei ars pe casă şi pe garduri. Oamenii arată cu degetul către primăriţa localităţii şi susţin că aceasta plăteşte pe cineva să le facă rău.

Leontin Ghejan, în vârstă de 65 de ani, a declarat că a avut un şoc când s-a trezit dimineaţa şi a văzut toţi pereţii casei plini de ulei. Bărbatul a mers imediat la poliţie şi a depus plângere pentru distrugere. „Primăriţa din comună este supărată pe mine că nu am votat-o. Eu le-am spus oamenilor legii că ea este de vină pentru ce s-a întâmplat. Nu este pentru prima dată când păţesc aşa ceva. Nu este posibil aşa ceva. Am ajuns să dorm cu toporul la cap de frică. Mi-a distrus via anul trecut, iar în urmă cu o săptămână mi-a zgâriat maşina, iar acum mi-a distrus pereţii casei cu ulei încins“, a spus supărat bărbatul.

Dosar penal pentru distrugere

Atât bărbatul cât şi alte persoane au trecut prin acest coşmar. Astfel, păgubiţii s-au prezentat la poliţie. Au fost înregistrate până în momentul de faţă cinci dosare penale pentru distrugere. „Deocamdată nu au fost identificaţi autorii faptei. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în comuna doljeană Perişor“, a declarat Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Un alt localnic, aceeaşi situaţie

Viorel Drăgancea, în vârstă de 71 de ani, din comuna doljeană Perişor, este un alt localnic care peste noapte s-a trezit cu gardul plin de ulei ars. Bărbatul a declarat că îi este ruşine de oamenii din sat, care râd de el în momentul în care trec prin faţa porţii. „Nu mai suport umilinţele la care sunt supus. Doamna primar a plătit pe cineva şi mi-a aruncat cu ulei încins şi vopsea pe gard. La vârsta mea stau în soare să şterg cu benzină ce mi-au făcut alţii. Degeaba am încercat să discut cu primăriţa că nu am rezolvat nimic. Eu ştiu că ea este în spatele acestui lucru, dar nu vrea să recunoască absolut nimic. Am depus şi eu plângere la poliţie pentru distrugere. Nu se mai paote aşa ceva“, a spus supărat bătrânul.

Edilul nu comentează

Edilul şef al comunei doljene Perişor, Mariana Chipirilin, nu a vrut să comenteze absolut deloc acuzaţiile care i se aduc. Primăriţa a spus doar că şi ea vrea ca autorii să fie prinşi cât mai repede, iar astfel misterul să fie elucidat, iar vinovaţii să plătească.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.