Pregătiri pentru deszăpezire

Pregătiri pentru deszăpezire

359
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Societatea de salubritate din subordinea Primăriei Craiova a început deja pregătirile pentru sezonul rece. Astfel, conducerea SC Salubritate Craiova SRL a dat anunţ că doreşte să achiziţioneze nisip şi clorură de magneziu pentru iarna ce urmează.

După principiul „vara îţi faci sanie, iarna – car”, conducerea societăţii de salubritate doreşte să achiziţioneze materiale pentru efectuarea deszăpezirii în iarna 2012-2013. Astfel, pe site-ul e-licitaţie.ro au fost postate două anunţuri din partea SC Salubritate Craiova SRL prin care firma doreşte achiziţionarea de nisip şi clorură de magneziu. Primul anunţ se referă la achiziţia a 40 tone de clorură de magneziu, sub formă de fulgi. Contractul ce urmează a se încheia cu firma câştigătoare este estimat la aproximativ 58.000 Ron.

Mai mult nisip

De asemenea, SC Salubritate Craiova SRL doreşte să achiziţioneze 3000 metri cubi de nisip natural de râu, granulaţie 0-4mm. Contractul urmează a fi semnat pe o sumă de aproximativ 114.000 Ron.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.