Atac de la “flacăra violetă

Atac de la “flacăra violetă

826
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Prima conferinţă de presă în 2012  a Partidului Poporului Dan Diaconescu, filiala  Dolj, a fost una în care ppdd-iştii, în stilul şefului de la Bucureşti, au făcut anunţuri bombă, promiţând că la următoarea întâlnire cu jurnaliştii, “veţi avea parte de alte surprize”. Liderul de la judeţ, Mihai Cilibiu, a dezvăluit în premieră faptul că 20 de primari bat la uşile partidului, şi mulţi alţii se gândesc  să facă acelaşi lucru.
După o scurtă informare a situaţiei la nivel naţional, liderul Cilibiu a dezvăluit jurnaliştilor craioveni că “din ce în ce mai mulţi oameni aderă la PPDD”.
“Suntem în tratative cu 20 de primari, sunt şi viceprimari care vor să vină la noi, dar ne-am propus ca în acest partid să vină oameni cu suflu nou, pentru că PPDD este un partid nou, care se dezasociază de clasa politică existentă în acest moment”, a declarat Cilibiu.
PPDD-işti sunt pregătiţi pentru confruntarea electorală din acest an şi anunţă că vor veni cu nume de senzaţie atât pentru Consiliul Judeţean, dar şi pentru Primăria Craiova sau alte localităţi importante ale judeţului.
“Veţi fi surprinşi, pentru că avem în calcul nume sonore, nume care nu au fost implicate în viaţa politică dar care vor produce surprize uriaşe”, a mai spus Cilibiu.
Cu toate acestea, liderul judeţean avertizează asupra unui aspect.
“Suntem foarte atenţi la cine urcă în barca noastră. Vă asigurăm că nu veţi vedea oameni care au prăduit ţara 20 de ani”.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.