ARMĂ DE AUTOAPĂRARE DEŢINUTĂ ILEGAL, RIDICATĂ ÎN VEDEREA CERCETĂRILOR DE POLITISTI

ARMĂ DE AUTOAPĂRARE DEŢINUTĂ ILEGAL, RIDICATĂ ÎN VEDEREA CERCETĂRILOR DE POLITISTI

335
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, în continuarea cercetărilor efectuate de poliţişti din cadrul I.G.P.R. – Direcţia Arme, Exploziv, Substanţe Periculoase într-o cauză penală aflată în lucru, cu sprijinul poliţiştilor craioveni din cadrul I.P.J. Dolj – Biroul Arme, Exploziv, Substanţe Periculoase şi Postul de Poliţie Cârcea l-au depistat pe G.ARNOLDO, 52 de ani, cetăţean italian, cu reşedinţa în Craiova.
Poliţiştii l-au depistat pe cel în cauză în trafic, iar cu prilejul controlului asupra acestuia a fost găsit un pistol de autoapărare cal. 9 mm şi trei cartuşe de acelaşi calibru.
Din cercetările efectuate a rezultat faptul că acesta deţinea arma de autoapărare în mod ilegal, fapt pentru care arma şi muniţia în cauză au fost ridicate în vederea cercetărilor de către poliţişti.
Cercetările sunt continuate cu suspectul în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor



1 COMENTARIU

  1. #1
    Trancer
    Data de inscriere
     29-05-2006
    Locatie
     Departe
    Mesaje
    496

    CE ARTICOL INFORMATIV ! SPER CA TOTI CEI CARE DETIN ARME ILEGAL SA FIE PRINSI !

    "You have 99 problems... and bitches are all of them"

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.